9 Kasım 2012 Cuma

Denizli Belediyespor Maçı

                          10.Haftadaki rakibimiz Denizli Belediyespor.Cezamız nedeniyle sadece kadınlar ve çocukların izleyeceği bu maç Yeni Asır Tv den canlı yayınlanacak
                       Rakibimiz 8 puan -9 averajla ligin son sırasında.İlginç bir şekilde bulunduğu sıra ile ters orantılı şekilde bugüne kadar incelediğim en güzel web sitesine sahipler.Buda işin ayrı bir ironisi.
                    Kadrosunda İbrahim ÇELİK dışında tanınmış bir futbolcusu yok ancak bu takım özellikle geçtiğimiz sezon oynadığı oyunla adından söz ettirmeyi başardı.Kadrosundaki çoğu oyuncu Denizlispor çıkışlı.
                      Ligde oynadıkları son maçta evlerinde Tokatspor'a 1-4 gibi oldukça ilginç bir skorla yenildiler.Daha ilginç bir istatistik ise takım tek galibeyetini deplasmanda Kızılcıhamamspor karşısında aldı.Bunu duyunca insanın buyur burdan yak diyesi geliyor.
                       Futbolda elbette her an herşey olur ama seyircisiz oynayacağımız bu maçtaki olası bir üç puan kaybı bizim için daha doğrusu PTT 1 lige çıkmamız yolunda telafisi neredeyse imkansız bir yara olur. Çünkü ben Altay'ın ısrarla play offlara kalmada bu gruptan direkt çıkması gerektiği düşüncesindeyim ve bu maçta bu takıma karşı kaybedilecek puanlar hem maddi hem manevi bizi yıpratır.
                      Böyle kritik bir maçta takımımızın yanında olamamak çok acı.Buna neden olanların şu an ne düşündüklerini açıkçası bilmek isterdim. Diğer yönden bu sezon deplasmanda daha başarılı bir performans sergileyen genç oyuncularımız belkide taraftar baskısı olmadan rahat çıkacakları bu maçta güzel bir galibiyete imza atar.Umarım...     

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder