29 Ağustos 2013 Perşembe

Büyük Balonlar.100.Yıl ve Ahmet YAKAK

                Geçtiğimiz günlerde 100.yıl etkinliklerimizin programı belli oldu ve bu yazıyı yazdığım günün öncesi itibari ile de Ahmet YAKAK ile yolları hocamızın talebi doğrultusunda ayırdığımız söylenmekte.Henüz resmi sitede de taraftar sitelerinde bu haber yok ancak yerel basın ağız birliği etmişçesine bu haberi verdi.
                    Aslında bu yüzüncü yıl geyiklerine hele ki bizim gibi kurumsallığa yeni yeni adım atma çabası içindeki takımlarda herşey eksikken bu tarz gereksiz masraflara ve kasılmalara fazlası ile karşıyım ama klup profosyonellerinin yaptıkları açıklamaya göre dörtyüz lira gidere karşı eski para ile bir trilyona yakın gelir bekleniyormuş.Masa başından baktığımda bu riske girmem ama elbet bir bildikleri vardır.Kutlamalar çerçevesinde başlıktaki gibi dev balonlarda kullanılacakmış.
                 Başlığın konusu dışı olacak ama şu klupten ne sportif başarı bekliyorum ne sansasyonel transferler.Sadece ve sadece kurumsal bir yapıya bürünsün tüm hücrelerinde kurumsallığı sonuna kadar hayata geçirsin inanın başka bir isteğim yok.
                      Ahmet YAKAK olayına gelince...Yine yukarıda yazdığım gibi sağlım bir bilgilendirme sistemimiz olmadığından haberin doğruluğu konusunda hala şüphelerim var.Ancak büyük ihtimal doğru bir haber.Hiçbir zaman hocaların tercihlerini haddinden fazla sorgulamam.Kamp döneminde ne oldu ne bitti bilemiyorum.Ama benim izlediğim takımın en temel direklerinden biriydi Ahmet.Hele ki böyle bir dönemde onu bırakmak bana hem büyük saygısızlık hem büyük vefasızlık hemde çok büyük bir hata gibime geliyor.Bu adamın bu takımda oyunculuk sonrası dahi değerlendirilmesi gerek diye düşünüyorum. 
                   Umarım bu haber doğru değildir.

2 yorum:

  1. bu haber ne yazık ki doğru...takımın en hali hazırda oyuncusu geçen sezonun en iyisi belkide bu sezonda hazırlık kampında çok iyi performans sergilerken bir kumpasa getirildi bence.. yeni yönetim ve yeni hoca haliyle yeni bir kadrolaşma.. kendi adamlarını getirip takıma katkılarını hiçe sayıp transfer sezonunun bitmesine bir hafta kala Ahmet yakak ın resmen ekmeğiyle oynamak istediler. ücretinde indirim yapıp geçtiğimiz yılki sözleşmesi fesh edilen ve yeni sözleşme yapılan ahmetin sözleşmesi federasyona verilmemiş kamptan sonra ümit kayıhanın kendi adamlarını stoper mevkiine monte etmesinden sonra ahmete kulüp bakması söylenmiş ve sadece fesih belgesi yeni yapılmışçasına federasyona gönderilmiştir. böyle bir ayıp altay kulübüne ve başındakilere hiç mi hiç yakışmadı. ben bu konuyu araştıran bir altay taraftarı olarak üzülüyorum. tüm takım arkadaşları tarafından kulüp çalışanları tarafından bir ağabey gibi sevilen Ahmet bu kulüpte örnek bir insandı ve gerçekten çok iyi bir futbolcuydu kardeşimizin yolu açık olsun inşallah herşeyin en iyisi ile karşılaşır.

    YanıtlaSil
  2. Aslında yazdıklarını düşünüyordum ama fazlada bu tatsız konuda karalamak istemedim.Benim için vefa herşeyden çok daha önce gelir.Bu hamle ciddi şekilde yeni sezon öncesi beni üzdü.Bakalım neler olacak.

    YanıtlaSil