3 Ağustos 2013 Cumartesi

N.Forest :1 Huddersf.:0 İyi başladık

               Championship'de 2013-2014 sezonu bugün itibari ile başladı ve Nottingham sahasında 25.535 seyircinin izlediği maçta ligin zayıf takımlarından Huddersf'i 1-0 yenmeyi başardı.        Maça kalede Darlow,Lichaj,Cohen,Lansbury,Hobbs,Collins,Mackle,Guedioura,Cox,Derbyshire ve Reid onbiri ile başlayan takımımızda Henderson,Peterson ve Miller oyuna daha sonradan dahil olan isimler oldular.
                    Ligin ilk maçı olmasından ve havanın aşırı sıcak olmasından dolayı çok kısır bir maç olmuş öyleki doksan dakika boyunca iki taraftanda sarı ve  kırmızı kart gören oyuncu olmamış,toplamda sekiz faulün çalındığı maçta biz iki onlar bir toplam üç korner kullanmışız.Buna rağmen %64 lük topa sahip olma oranımız ile mücadeleci yanımızı ortaya koyduk.
                     Sezonun ve takımımızın ilk golünü 53 dakikada ingiliz orta saha oyuncumuz Henry LANSBURY'den geldi.Yeni transferlerimizden özellikle Amerikalı defans oyuncumuz Eric LİCHAJ dikkatleri üzerine çekerken bir başka transfer Henderson oyuna sonradan girmesine karşın pek bir varlık gösteremedi.
                    Bu sezon ligde en fazla para harcayan takımlardan biri olan  ekibimiz aldığı bu galibiyetli ligin ilk haftasında sekizinci sıraya yerleşti 6 Ağustosta Capital Ona Cup' da Hartlepool ile karşı karşıya gelecek Forest'in ligin ikinci haftasındaki rakibi deplasmanda zorlu Blacburn olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder