25 Haziran 2014 Çarşamba

2014 Yılı Grubumuz

               Az önce çekilen kura sonrasında 2014 yılı fikstürümüz belli oldu.Bu yıl kırmızı grupta mücadele edecek Altay'ı gerçekten birbirinden zor rakipler bekliyor....
               Grubumuzdaki takımlar Bandırmaspor,Bugsaşspor,Diyarbakır B.Ş.Spor,Düzyurtspor,Göztepe A.Ş,Gümüşhanespor,Hatayspor,İnegölspor,Kahramanmaraşspor,Kırklarelispor,Kızılcahamamspor AŞ,Kocaeli Birlikspor,MKE Ankaragücü,Nazilli Belediyespor,Pazarspor,Sarıyer  ve Tepecikspor AŞ. Daha kura çekilir çekilmez sosyal medyada Göztepe tarafları ile itiş kakış başladı.Keza yine aynı takımın taraftarı ile Ankaragücü taraftarları arasında atışmalar başladı bile...Bu tartışmaların kimseyi biryere götürmeyeceğini geçen yıllar gösterdi ve göstermeye devam ediyor o ayrı bir konu.İlerleyen günlerde ilk kez karşılaşacağımız takımların analizlerini yapmayı düşünüyorum ancak mevcut aşamada gerçekten çok zor bir grup,Az önce yine sosyal medyada öbür grup halı saha gibiyken bizim grup hastane ve hapishaneleri dolduracak cinsten gibisinden bir yorum vardı ki bence oldukça yerinde bir tespit.
                Zor bir grup kavga gürültü gazına treni yine kaçırmamamız dileğiyle.Ayrıca bloğumuzun Hatayspor ile aynı grupta olmamızda ayrı bir ironi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder