16 Haziran 2014 Pazartesi

Kongre Sonrası Hoca Arayışları

               Aslan SAVAŞAN'ın başkanlığa geldiği kongre sonrasında yine klasik olduğu üzere kongre sonrası yaşanan çatışmalar ve ikelemlerin tozu dumanı kaldırdığı bir ortamda şu aralar hoca arayışları içerisindeyiz...

            Kulislerde ismi geçen isimler Togay KERİMOĞLU,Ümit TURMUŞ,Ümit İNAL ve Ali Nail DURMUŞ... Ayrıca takımı geçen sezon sonuna doğru emaneten çalıştıran Bekir KÜÇÜKŞAHAL' da alternatifler arasında. Şu isimler arasında Ümit hoca ve Bekir hoca dışındakilerin başarılı olma şanslarının  daha düşük olduğunu düşünüyorm.Diğer taraftan bun yıl ikinci ligde olunca bu ligin dinamiklerini de daha iyi anlayabiliyor insan.Hoca ve oyuncu faktörünün haftadan haftaya değiştiği,kazanma alışkanlığının alıp götürdüğü bir lig burası.Ümit hoca tam anlamıyla sistem adamı. Eğer tabiri caizze kulubün anahtarını kendisine verip uzun soluklu bir sözleşme yapacaksak bize fayda getirir ancak sene dolmadan ilk mağlubiyette hoca kongre geyiğine girersek işimiz zor. Onun olmaması halinde Bekir hoca pekala bu ligi götürebilir bence klubün ekonomik kaynakları da göz önüne alındığında olursa diğerlerine oranla daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
            Bloğa yazmaya başladığımız günden bu yana yönetimsel ve sportif anlamda istikrarın önemini vurgulasakta klupte malesef bu hiçbir zaman birinci planda olmuyor, sürekli gelenler gidenler kongreler kavgalar vs vs.Olan koca klube oluyor,Bu hengamede düşmememiz bence ayrı bir şans. Zaten düşersek de bir daha İstanbulspor örneğide olduğu gibi mümkünü yok toparlanamayız.Bu sene ne olur ne bitere dair yazıyı artık hoca ve transferler netleştikten sonra yazarız.Bana göre bu işler için yavaş yavaş geç kalmaya başlasakda beklemekten başka çokda yapılacak birşey yok aslında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder