21 Ekim 2012 Pazar

QPR: 1 EVERTON:1


        Everton'umuzu bu sezon ilk kez ligin 8.haftasında QPR karşısında izleme şansımız oldu.Marouane FELLAİNİ ni malesef bu maçta da takımdaki yerini alamadı.

          Aslında QPR'nın son haftalarda aldığı sonuçlara ve tribünlerin durumuna baktığımızda bu maçı rahat Everton alır diye düşünüyordum ama daha maçın başında yediğimiz gol tüm oynn planlarımızı değiştirdi.Üstüne üstük birde şansımıza bu sezonun en etkisiz,en vasat futbolunu da oynayınca maçın ilk yarısı tam bir tabir yerindeyse Mayıs Sıkıntısı oldu.



              QPR'da Zamora,Grenero,Taarabt bizde ise Jelaviç ,Distin ve Mirallas göze batan isimler oldular ki özellikle Mirallas 69.dakida o pozisyonu gol yapsa bugünün kahramanı olabilirdi.Bu ara İspanyol Grenero nun QPR ye 3.800 e geldiğini öğrenmiş bulunuyorum ki bu adam  bizim ligde çok rahat efsane olurdu.

               QPR özellikle ikinci yarı bizim on kişi kalmamız ve Cisse'nin girmesi ile oyuna ağırlığını koymaya çalıştı.Özellikle 75.dakikadan itibaren rakip takım Grenero ile baya yokladı kalemizi ki kalecimiz Howard rakibe gol şansı vermedi bu dakilarda.
              Maçın son on dakikasına takımlar 1-1 berabere girdiler.Eğer bugün Everton bu berbat futbolla deplasmandan bir puanı kurtardıysa bunda aslan payı kesinlikle kaleci Tim'in.92 dakikada  QPR mutlak bir pozisyonu kaçırdı daha doğrusu defansımız inanılmaz bir şekilde topu çıkardılar.Maçta on kişi kaldığımız dakikaya kadar kesinlikle tad ve tuz yoktu.Ondan sonra takımın eksik kalmasının etkisi ile oyuna biraz hareket geldi ama Premier lig bu maçlada beni tatmin etmedi. Neyse umarım ilerleyen günlerde daha güzel maçlar izleriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder