15 Aralık 2012 Cumartesi

İskenderun Demirçelikspor Maç Önü

                              Bu hafta deplasmanda karşılacağımız takım İskenderun'un önceleri ikinci bayadır da birinci takımı olan İskenderun Demir Çelik Spor.Bilenler bilir benim için çok özel bir yerdir İskenderun.Hemen önce takımdan sonra şehirden bahsedeyim kısaca.
                                 22 puanla ligde altıncı sırada bulunan İDÇ,bugüne kadar oynadığı maçlarda Körfez Futbol Klubü,Çamlıdere Şekerspor,Bayrampaşa,Eyüpspor,Balıkesirspor ve Kızılcıhamamspor'u yenmeyi başarırken,Ofspor,Yeni Malatyaspor,Denizli Belediyespor ve Tokatspor'a yenildi.Beraberlikle biten maçlarını ise Gaziosmanpaşa,İnegölspor,Kırklarelispor ve Anadolu Selçukluspor'la yaptı .Takım son maçında deplasmanda Tokatspor'a 1-0 yenildi.
                               Hocalığını Vehbi Haluk BULGURLU'nun yaptığı İDÇ'nin kadrosunda hiç 30 yaş üstü oyuncu bulunmayan takımın yine öyle çok fazla tanıdık süper lig tecrübesi olan oyuncusu da yok.Ancak yinede alt ligler için çok kaliteli isimleri kadrolarında barındırdıklarını söyleyebiliriz.Salih KARDEŞGİDEN,Onur ÇAKIR,Ömür AĞGÜN ve geçmişte Göztepe tecrübesi olan Mert SOMAY.
                              Takım adından da anlaşılacağı üzere İskenderun'da bulunan Demir Çelik Fabrikalarının takımı. Aslında doksanlı yılların başlarına kadar bu şehrin takımı İskenderunspor'du ama futbolumuzdaki bildik kanser yüzünden malesef kaybettik diyebiliriz bu takımı.Maç için bu şehre gidecek taraftarlarımıza uyarım ise eğer şehri gezmek istiyorsanız maçtan üç dört saat önce bence orda olun.Çünkü İDÇ sahası bizdeki Serbest Bölge gibi özerk bir yapıya sahip kimlik kontrolü ile giriş yapılan şehre on kilometre kala bir yerde.Küçük güzel bir stadları vardı hatırladığım kadarıyla.
                            Bu maçta alacağımız üç puan puanımızı bir onda ondokuza çıkarır herşeyin rengini  tadını tuzunu değiştirir. Zaten artık söz sadece oyuncularımızda şu kalan maçlarda ne yapacaklarsa yapacaklarsa yapacaklar.Son bir not ben yinede iyi oynayıp yenilselerde alınlarından öperim onların o ayrı ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder