21 Aralık 2012 Cuma

Körfez Futbol Kulübü Maç Önü

                         Sezonun ilk yarısını Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Körfez Futbol Kulubü maçı ile tamamlıyoruz.Aytıntılarına sezon ortası değerlendirme yazımızda da değineceğimiz gibi iyi başlayıp kötü sonuçlandırdığımız bir ilk yarı oldu.Umarım herşeye rağmen bu maçta  sahamızda alacağımız bir galibiyetle hem devre arasına üç puanla girmiş oluruz,hemde rakiplerimizin kaybedecekleri puanlarla ikinci yarıya daha umutlu bakmak dileğimiz.
                       Ahmet YILDIRIM'ın hocalığını yaptığı takım halen 11 puanla ligde sonuncu sırada.Takım İDÇ,İnegölspor,Çamlıdere Şekerspor,Kırklarelispor,Eyüpspor,Kızılcıhamamspor ve son olarak Tokatspor'a evinde 2-0 yenildi.Takım Gaziosmanpaşa,Bayrampaşa,Balıkesir ve Denizli ile berabere kalırken sadece Alanya ve Anadolu Selçuklu maçlarından galibiyetle ayrıldı.
                          Takım kadrosunda en dikkat çeken isim bir dönem BJK forması ile esen Serdar TOPRAKTEPE.Ayrıca Gökhan KOLOMOÇ,Bilal TURGUT ve Engin ÖZTONGA gibi deneyimli isimlerde bu takımda.  
                           Bu sezonki çoğu maçımız gibi kritik bir maç,almamız gereken bir maç. Umarım iyi başlayıp kötü devam ettirdiğimiz sezonun ilk yarısını güzel bir galibiyet ve yeni umutlarla kapatırız.      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder