15 Ocak 2013 Salı

Teoman Evlenmiş

               Camiada bu kadar gelişme olurken bunca zaman sonra yaza yaza bunu mu yazdın diyenler olabilir.Saygı duyarım:)) Ancak nedendir bilmem bunca zaman geçmesine rağmen içimden futbol yazmak bir türlü gelmiyor.Umarım bu geçici bir durumdur.
                Neyse gelelim Teo'ya. Haber eski bir haber aslında ama düşününce insan biraz tuhaf oluyor.Eminim çoğu kimse "Ulan Teoman bile evlendiyse tamamdır artık" demiştir.Doğru ancak benim açımdan olayın asıl vahim demeyimde çarpıcı tarafı bu haber artık iyiden iyiye yaşladığımızı hissettirdi.Teoman,Şebnem FERAH,Kargo,Mavi Sakal vs hayatımızın bir dönemine damgasını vuran müzisyenler.Haliyle hepsiyle beraber büyüyoruz.
                 Ekşide yapılan yorumlarda bu durumun şarkılarına negatif yönde yansıyacağına dair yorumlar vardı ki bende bu yorumlara katılmıyorum.Teoman yorumculuğundan öte şarkı sözleri ile bu ülkenin en iyi söz yazarlarından birisi bun tartışmasız.Onun sözlerindeki hüzün,onun sözlerindeki acı,onun sözlerindeki samimiyet ve düşkırıkları  pek çok yazar ve şairde bile yok.Belki toplumca acıdan beslenen bir yapımızda olabilir bunuda kabul edelim ama benim emin  olduğum birşey varki eğer müziğe geri dönerse onun hüzünlü şarkılarının dışında mutlulukta umuttan bahseden şarkı sözleride çok güzel olacaktır.
               İnsan yapısı gereği -her ne kadar istisnası olsada yada öyle olduğunu zanneden tipler olsada - yıllar geçtiktçe daha bir olgunlaşıyor daha bir duruluyor ve artık başka insanların mutluluklarını daha fazla paylaşır ve hisseder oluyor. Teoman öyle bir adam ki yıllar önce en tabir yerindeyse popüler olduğu dönemde dahi "benim müziğimi bilmeyen insanların,aslında benide bilmelerine pek gerek yok "   diyebilecek yüreğe sahip bir müzisyen.Özel hayatıdır,onu çekemeyen çirkin ve asosyal erkek yada kızların bok atmalarıdır vs vs beni pek ilgilendirmiyor.Kabul etsek de etmesekte Türk Rock müziğinde bir miheng taşıdır kendisi.
                Vay be Teoman bile evlendi breh breh breh...Bundan sonrası için kendisinde hayata dair,huzura dair,durgunluğa ve mutluluğa dair güzel şarkı sözleri bekliyoruz...
                Yazarın Notu: Sabah sabah fonda (kendini birşey sananların liseli şarkısı dedikleri ) onyedi çalarken klavyeden dökülenler bunlar,tekrardan bloğun futbol okuyucuları kusura bakmasınlar :))     
                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder