26 Ağustos 2014 Salı

Sezon Öncesi Altay


            Sezon başlamak üzere gönül isterdi ki buraya sezona uygun bir fotoğraf koyalım ancak malesef mevcut durumda Alsancak stadındaki tulumba dışında koyacak çokda birşey bulamadım...
            Daha önceki yazımda da belirttiğim gibi sezon başlamak üzere ancak ortalık tozduman.Pek çok transfer yapıldı hoca ile yollar ayrıldı yeni hoca geldi transferler hala devam ediyor stad kapandı vs vs.Bu tablo içinde görünen tek olumlu şeylerden biri başkanın klubün mali yapısına yönelik çalışmaları ancak o da daha ne kadar gider bilmiyoruz.
            Taraftar açısından en azından kendim açısından geçen sezona oranla bu sezon daha iddiasızım ve umarım bu rahatlık takıma yansır ve beklemediğimiz başarıyı bu yıl yakalarız ancak düşünüyorum da sezona Allah korusun iki mağlubiyetle başlamamız durumunda karışıklık ve o panikle neler olur?
              Olayın bir başka ilginç yönüde bunca yaşanan olayda yönetimin aslında çokda bir suçunun olmaması.Onların yerine kendimi koyduğumda oda çok zor bir durum,Her yönüyle sıkıntılı bir sezon bizi bekliyor gibi görünüyor sevgili Altaylılar.
              Başka açıdan bakınca lige iyi galibiyetlerle başlarsak,yeni oyuncularımız dikiş tutturursa  mali istikrarı devam ettirebilirsek az evvel bahsettiğim gibi beklemediğim bir başarı ile mutlu oluruz.Şu yazılarda bahsi geçmeyen oyuncuların takıma alışması ondan kimsenin bahsettiği yok onca transfer bir anda takıma ayak uydurucak takım olgusu olacak bir sistem bulunacak ve başarı gelecek.Kağıt üzerinde teoride çok zor görünüyor.
           Fazlasıyla karamsar bir yazım denemesi oldu kabul yeni sezon öncesi pek fazla ümidim olmadığını takım için mevcut durumda kombine alıp maça gidip dua etmekten başkada çok fazla yapacak birşey olmadığını düşünüyorum...              

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder