7 Aralık 2012 Cuma

Gaziosmanpaşaspor Maç Önü

                          Artık yavaş yavaş bu sezonki maç önü yazılarının sonuna doğru geliyoruz.Bu hafta sahamızda karşılacağımız takım Gaziosmanpaşaspor.İtiraf edeyim Çamlıdere Şekerspor ile birlikte bence grubumuzda amblemi en güzel olan takımlardan biri hoş bunda biraz Arsenal esintiside yok değil hani.
                           Takım 9 puanla grupta sonuncu sırada.Aslında geçmiş haftalardaki kritik maçlarımızdan en az bir tanesini kazanabilsek şimdi şu maça ne kadar rahat çıkacaktık.
                            Hafta arası Beyhan hoca ile yollar ayrıldı.Yerine Turgut hoca geldi bu konuda ilerde yazarmıyız bilmiyorum şimdilik kapatalım yine yeniden.
                           Neyse gelelim bu haftaki rakibimize.Kadrosunda Cemre ATMACA,Murat ULUÇ,ve kaleci Fatih ÖZTÜRK gibi süper lig kariyeri olan oyuncuların yanı sıra Özgür YILMAZ alt ligler için iyi kariyer denebilecek geçmişe sahip oyuncularıda barından takım ligde bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.
                            Ofspor,Anadolu Selçukluspor,Eyüpspor,Balıkesirspor,Kızılcıhamamspor ve son olarak evinde Tokatspor'a mağlup olan takım ligdeki tek galibeyetini biz Altay'lılar için oldukça ironik olacak ama deplasmanda ÇamlıdereŞekerspor karşısında 1-0 lık sonuçla aldı.
                            Ne olursa olsun takımın play-off şansını kaybetmediğine inanıyorum.Turgut hoca ile gelen suni havanın en azından ilk yarı öncesi bu kısa dönemde takıma yaramasını tememenni etmekten başka yapacak çokda birşey yok aslında.
                             Hemen kısaca hafta arası yapılan operasyonlandan da bahsedelim.Aslında hocanın Turgut hoca olduğu dışında çokta net somut bir veri yok ama bana göre bu hamle dışındaki yönetemin yapıldığı söylenen tüm hamlelerini doğru buluyorum.Özellikle tüm iyi niyetine rağmen Serhat ile yolların ayrılmasının takım için oldukça doğru bir karar olduğu düşüncesindeyim.
                              Kalan maçlarımızda alacağımız sonuçlar ne olursa olsun bence bu takımın kaderini en azından bu seneki kaderini devre arasında gelişecek olaylar belirleyecektir.Devre arası batan geminin malları misali bütün oyuncular birer ikişer elimizden gitmezse,Turgut hoca oluşturulmaya çalışan sistemi bir anda silip yeni baştan bir sistem arayışı içine girmezse,birazda şans bizde yana olursa az yukarda da belirttiğim gibi bence hala PTT 1.lig şansımız devam ediyor.Bu süreçte kupada Bursa karşısında alacağımız sansasyonel bir galibeyetinde çok fazla olumlu etkisi olacağını düşünüyorum.
                             Pazar günü imkanlar ölçüsünde tribünlerde olmaya çalışacağız umarım bu maç güzel günlerin başlangıcı olur artık...
                          


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder