12 Şubat 2015 Perşembe

Deniz Hakikaten Bitti Mi?

         Bülent abi (TİMURLENK) ülkemizde futbolun gidişine dair yine mükemmel bir yazı kaleme almış bloğunda. okumak için buraya tık.
          Bugün itibari ile Altay'ın ara transferde 6 tane futbolcu transfer edip yanılmıyorsam dokuz tanesini gönderdiğini okudum.
           Bülent abinin yazısının üzerine bu durumu öğrenince geleceğe ait geniş kapsamda ülke futbolu dar kapsamda Altay adına var olan ümitlerimde hepten gitti.Takım bu sene ciddi ciddi düşmemeye oynayacak. Aslında şu satırları yazarken insan şunuda düşünmüyor değil bu koskoca Altay istediği kadar düşssün bir şekilde toparlanır ama elimizde Sakaryaspor, Kocaelispor,Erzurumspor,Vanspor vs gibi pek çok örnek var.
           Belki pek çok platformda söylemişimdir bunda en büyük etken futbolu yeterince ve doğru şekilde sevmememiz bence ancak güzel oyun yönünden herşey ülkemizde günden güne daha kötüye gidiyor.Bunda belki siyasi yönde İzmir'de doğru düzgün bir stad olmamasının da etkisi vardır ancak Kayseri'de stad varda ne oluyor? Yada ne bileyim Konya'da stad varda ne oluyor?Yazının bu kısmında olayı taraftara getirecem hala stadı kurtarma peşindeyiz biz.
           Bundan sonrası için tablo gerçekten karanlık.Bu transferler,bu mali yapı, bu taraftar,bu hakemlerler ve bu yönetimle başarılı olup ligde kalsak ayrı bir dert çünkü bu yapıyla hiçbiryere varamayaz.Ligden düşsek ayrı bir dert. Kendine kabul ettirmesi zor ama Altay adına işimiz ligden düşmek yada çıkmak anlamında değil ama klubün geleceği adına ciddi ciddi mucizelere kaldı gibi.Ciddi ciddi.
          Unutmadan şu aralar hoca arama telaşesi içindeyiz.          

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder